Grote nieuwjaars stage Aikibudo Nederland

Joost Roeland van de Zaltbommelse Budoschool Jishindo organiseerde op zondag 7 januari in samenwerking met Budoschool Zanshin en Budo Ryu Katsu voor de 7e keer de nieuwjaar Oliebollenstage Aikibudo in Wijk bij Duurstede.

De stage is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van Aikibudo Nederland. Ook ditmaal werd de stage met maar liefst 50 man bezocht. Het is mooi om te zien dat jong en oud samenkomen om in een goede sfeer met elkaar te trainen.

Het thema was dit jaar Wa-no-Seishin wat harmonieuze geest betekend. Dit werd in de praktijk gebracht met oefeningen waarbij hoge en lage banden goed met elkaar moesten samenwerken. De rol van de hoger gegradueerde was hierbij erg belangrijk omdat zij de mogelijkheid moeten geven om te kunnen leren.

Samenweken is ook bij Budoschool Jishindo een belangrijk thema. Jong en oud, hoog en laag gegradueerd trainen dan ook iedere les met elkaar samen.

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles? In Zaltbommel wordt er Aikibudo getraind op dinsdag- en donderdagavond van 19:30-20:30 uur.

Oliebollenstage 7-1-2024
Oliebollenstage 7-1-2024
Share Button

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *